Selecteer een pagina

Sunbeam Yachts Benelux

Opdrachtgever

Sunbeam Yachts Benelux

Doelstelling

Ontwerpen en technisch realiseren van een informatieve website en advertentie lijn

Oplossing

Mooie website en advertentielijn

Sunbeam Yachts – Enjoy the difference

Sunbeam Yachts is hét merk voor zeilers die zich graag onderscheiden, die kiezen voor klasse, kwaliteit en snelheid. Maar vooral genieten van het verschil.

Ons commitment

Sunbeam Yachts is een familie bedrijf dat meer dan 180 jaar geleden begon met houtverwerking en ruim 65 jaar geleden zijn eerst boot bouwde in Mattsee (bij Salzburg) Oostenrijk.De huidige directie bestaat uit twee neven die beide bouwtechnisch ingenieur en tevens ex wedstrijdzeiler zijn. Zij voelen zich persoonlijk verantwoordelijk dat alle Sunbeam zeiljachten geweldig zeilen en technisch zeer hoogstaand zijn afgewerkt.

Ons concept

de Sport Luxury Cruiser

  • Eenvoudig te bedienen door een kleine bemanning bij alle windsterktes
  • Individuele aanpassingen op uw verzoek zijn mogelijk
  • Leven bestendige kwaliteit van materiaal gebruik
  • Nauw contact met werf en goede after sales.

Responsive website

Compleet nieuwe online presentatie waarbij het verschil duidelijk in de navigatie is gemaakt tussen de “Blue Water Cruiser” en de “Lake Line” modellen. De achterliggende pagina’s van de diverse modellen geven een duidelijk beeld  in foto, beschrijving en plattegrond. Via een aanvraagknop kan men de prijslijst downloaden van elk model.

Advertentielijn

Voor Sunbeam Yachts hebben we een layout voor de advertenties ontworpen waarbij elk model gecommuniceerd kan worden in een advertentie. Deze layout is ook makkelijk aan te passen naar een ander formaat, zowel liggend als staand.