Selecteer een pagina

PAC Polderdijk Zonweringen

Opdrachtgever

PAC Polderdijk Zonweringen

Doelstelling

Ontwikkelen van nieuwe website

Oplossing

Nieuwe layout en technische realisatie corporate website

De zonwering specialist in Zeeland!

PAC Polderdijk Zonweringen is sinds jaar en dag gespecialiseerd in maatwerk zonweringen, rolluiken, overkappingen. PAC Polderdijk Zonweringen levert deze kwaliteitsproducten niet alleen: ze kunnen deze ook voor u meten en monteren.

 Specialist in maatwerk zonweringen en meer!

PAC Polderdijk Zonweringen staat al sinds 1970 garant voor maatwerk in zonweringen, rolluiken, veranda’s, en raamdecoratie. Al hun producten zijn geselecteerd op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstraling. De collecties worden steeds aangepast en aangevuld aan de hand van de laatste trends en ontwikkelingen.

PAC Polderdijk Zonweringen bevindt zich in de provincie Zeeland, maar het werkgebied strekt zich uit tot Zeeland én West-Brabant. Het team bestaat uit enthousiaste verkoopmedewerkers en professionele monteurs. Om de klanten de zekerheid te bieden dat zij een kwaliteitsproduct geleverd krijgen.

Responsive website

Compleet nieuwe responsive website(s) om een mooie online presentatie te geven van het assortiment van PAC Zonweringen. De website(s) zijn voorzien van een CMS-systeem waarbij PAC Zonweringen de  website zelf kan onderhouden.