Selecteer een pagina

Muziekschool Zeeland

Opdrachtgever

Muziekschool Zeeland

Doelstelling

Ontwikkelen van een nieuwe corporate identity

Oplossing

Een full-service project

Een leven lang muziek!

De Muziekschool Zeeland is voor jong en oud. Muziek kent geen grenzen. Het raakt, beweegt en verbindt. Muziek is emotie. Je kan het luisteren. Beleven. Het verreikt je leven en maakt wie we zijn. De taal van muziek is universeel en kan iedereen leren.

Krijg les van alleen de beste gediplomeerde docenten, 1-op-1 of in groepsvorm. Muziek voor onderwijs, de zorg en voor jou. Voor jong en oud een leven lang muziek!

De taal van muziek is universeel en kan iedereen leren.
Muziek beweegt, ontroert en verbindt. In welke vorm dan ook.
Een leven lang muziek, leve de muziek!

Met de duizenden kinderen, jongeren en volwassenen die elk jaar weer hun talenten ontwikkelen bij Muziekschool Zeeland zijn wij één van de grootste muziekscholen van Nederland! De Muziekschool Zeeland heeft een brede maatschappelijke functie. Ze ondersteunen individuen, maar ook honderden verenigingen, scholen, koren, en orkesten in heel Zeeland. Daarmee levert de muziekschool een belangrijke bijdrage aan de grote culturele rijkdom van de provincie. Tien Zeeuwse gemeenten nemen binnen een gemeenschappelijke regeling deel aan de Muziekschool Zeeland.

Restyling huisstijl

Waaronder visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en nog veel meer.

Nieuwe responsive website

Compleet nieuwe responsive website waarbij het complete aanbod van muziek en zanglessen, cursussen, ensembles, bands, koren en opleidingen. Je kan je direct aanmelden voor een muziek- of zangles of zelfs eerst een proefles. De website is vormgegeven in de nieuwe corporate identity waarbij gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid de belangrijkste uitgangspunten zijn geweest. De website is voorzien van een eigen CMS-systeem waarbij Muziekschool Zeeland de gehele website zelf kan onderhouden.