Selecteer een pagina

Knapp! Shopping
De shoppingstore van KNAPP!

Opdrachtgever

KNAPP! in Zeeland

Doelstelling

Ontwikkelen van een nieuwe webshop ter ondersteuning van de winkel in Wemeldinge

Oplossing

Mooie webshop aansluitend in de huidige huisstijl

KNAPP!, de ultieme beautybeleving van Zeeland!

Alles wat wij aanbieden doen we met aandacht voor de klant. Vertel ons uw wensen en wij geven u advies op maat op het gebied van huidverbetering, make-up, voeding en haarverzorging. Daarnaast hebben wij een groot en gevarieerd assortiment cosmetica, niche-geuren en huisparfums.

En om het nog leuker te maken zijn al onze decoratie-artikelen te koop zodat we om het kwartaal ons interieur een nieuwe boost geven. Net als onze wisselende collecties kleding, tassen en schoenen. Een bezoek aan KNAPP is een beleving.

Het welkom, de gezelligheid en de aandacht maken het verschil in de nieuwe retail-revolutie waar alles digitaal wordt aangeboden. Onze webwinkel KNAPP-Shopping is daarom ook een verlengstuk van ons aanbod.

Een stukje service naar onze klant, wanneer tijd en energie even ontbreken. En ook deze dienst zullen wij met aandacht voor u als klant verzorgen! Veel KNAPP-Shopping plezier toegewenst!

Nieuwe webshop met bekende merken voor huidverzorging, tanning, make-up, nagels, wimpers, haarproducten en nog veel meer.