Selecteer een pagina

KCE Oosterschelderegio

Opdrachtgever

KCE Oosterschelderegio

Doelstelling

Ontwikkelen van een nieuwe corporate identity

Oplossing

Een full-service project

Hoe kun je creativiteit bij leerlingen stimuleren?

En hoe kies je activiteiten die daar bij passen? KCE Oosterschelderegio helpt scholen bij het kiezen van culturele activiteiten met kwaliteit die passen bij de school. Ook begeleidt KCE scholen bij het vormen van een visie op cultuuronderwijs.

Cultuureducatie? Waarom?

Kunst verbindt. Niet alleen op school, maar ook daarbuiten. Kennis van de eigen kunst en cultuur, en die van anderen, levert een belangrijke bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren. Daarnaast stelt cultuureducatie leerlingen in staat om een creatieve en kritische houding te ontwikkeling. Zo worden zijn klaargestoomd voor de maatschappij.

Restyling huisstijl

Waaronder visitekaartjes, briefpapier, roll-up banner en nog veel meer.

Responsive website

Compleet nieuwe responsive website waarbij het complete aanbod van kunst- en cultuur projecten die passen bij basisonderwijs, voortgezet onderwijs en reformatorisch onderwijs. Belangrijk onderdeel in de website is het makkelijk aanvragen van een of meerdere projecten voor scholen. De website is vormgegeven in de nieuwe corporate identity waarbij gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid de belangrijkste uitgangspunten zijn geweest. De website is voorzien van een eigen CMS-systeem waarbij KCE Oosterschelderegio de gehele website zelf kan onderhouden.

Brochure met compleet aanbod

Programma-aanbod verwerkt in een mooie brochure. 2 varianten voor het basisonderwijs en het reformatorisch onderwijs. De brochure is ingedeeld in verschillende categorieën met bijbehorend aanbod.