Selecteer een pagina

Kamperen bij Sophie

Opdrachtgever

Stichting Sophie

Doelstelling

Ontwerpen en ontwikkelen logo, huisstijl en website

Oplossing

Een full-service project

Onbezorgd kamperen

De kampeerwagen van Sophie ligt op een buitengewoon unieke locatie. Verscholen in de duinen, aan de rand van Westenschouwen vindt je de groen-witte kampeerwagen met een bijzonder verhaal. De ideale plek om tot rust te komen, te herstellen, gedachten te verzetten of om er gewoon even helemaal uit te zijn.

Alles om te genieten

Wie komt logeren in de kampeerwagen maakt kennis met de rijke geschiedenis en unieke gastvrijheid van Zeeland. Het knusse zomerhuisje dat in 1950 werd gebouwd (door de firma Padmos in Dreischor) voor de ouders van Sophie Booy barones van Randwijck is compleet gerenoveerd en voorzien van alle gemakken. De kampeerwagen heeft 4 slaapplekken, waarvan 2 in het knusse stapelbed (van zo’n 80 cm breed). Leuk detail: in de kampeerwagen logeerde ook de jonge Prinses Beatrix. Onder de schuilnaam Dientje Rozeknop logeerde zij in 1953 en 1954 voor een werkbezoek in de kampeerwagen (en sliep ze dus misschien wel in datzelfde stapelbedje).

Naast de kampeerwagen is ook een mantelzorgunit geplaatst. Deze biedt 2 extra slaapplekken, privé-sanitair, een douche en wastafel. De gastvrijheid komt van onze vrijwilligers. Zij tonen je graag de mooiste plekken van Schouwen-Duiveland en zullen er alles aan doen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Kortom: hier is alles om even tot rust te komen!

Ontwerpen huisstijl

Waaronder visitekaartjes, briefpapier en een folder.

Responsive website

Ontwerp en technische realisatie van de website kamperenbijsophie.nl
Met de website wordt een mooie presentatie gegeven van de kampeerwagen
en wat er te doen is in de omgeving. Men kan ook via de website reserveren.