Selecteer een pagina

Disclaimer

De op of via deze site verstrekte informatie van make-it-visual.nl is slechts algemeen van aard.

Hoewel Make it Visual de grootst mogelijke zorgvuldigheid heeft betracht bij het maken en samenstellen van deze website, kan het desondanks voorkomen dat u een onjuistheid aantreft in de weergegeven informatie. U kunt uw eventuele opmerkingen bij ons kenbaar maken door ons een e-mail te sturen.

Aan de informatie die op deze site getoond wordt, kunnen op geen enkele wijze rechten of aanspraken ontleend worden. Make it Visual is niet aansprakelijk voor de informatie op sites die u benadert via deze site. Links worden aangeboden als service aan u en het betekent niet dat Make it Visual verantwoordelijk is voor de inhoud van deze site. Informatie op deze site kan door Make it Visual worden gewijzigd zonder voorafgaande aankondiging of verplichting.

De inhoud van deze site is auteursrechtelijk beschermd en deze auteursrechten berusten bij Make it Visual. Alle rechten zijn voorbehouden. Informatie van de site (waaronder, maar niet uitsluitend, tekst, presentaties, illustraties, foto’s en geluid) mag, tenzij anders aangeven, niet worden gekopieerd, overgeplaatst, verspreid of opgeslagen zonder schriftelijke toestemming vooraf van Make it Visual.